Over ZZP-log

Wie: initiatiefnemer ZZP-log
De blogger en initiatiefnemer achter dit weblog is Monique Koudijs: journalist/tekstschrijver en zelf zzp’er.

Heb je belangstelling mee te werken? Laat het weten. Ervaren zzp’ers zijn welkom. ZZP-log is bijvoorbeeld hard op zoek naar een fotograaf en een filmmaker die een extra podium voor hun werk van harte toejuichen. Bijdragen zijn vooralsnog op onbetaalde basis; wel staat er naamsbekendheid tegenover, inclusief een link naar je website. Wellicht kan de samenwerking een vervolg krijgen binnen betaalde opdrachten buiten dit blog.

Wat: journalistieke artikelen
ZZP-log biedt journalistieke artikelen (en binnenkort ook foto’s, filmpjes en andere creatieve uitingen) over en voor zzp’ers op basis van research, interviews, netwerkevenementen, workshops, nieuws en persoonlijk contact met zzp’ers. Inclusief tips, columns, opinie en recensies van relevante boeken. ZZP-log is redactioneel onafhankelijk.

  • Sponsored blogs / branded content
    Regelmatig verschijnen er sponsored artikelen op dit blog. Dit geef ik duidelijk aan door na de intro tussen haakjes (‘Advertorial’ of ‘gesponsored door xx’)  te plaatsen en deze blogs alleen te verzamelen onder het kopje ‘Zakelijk’ -> Advertorials in het hoofdmenu (topnavigatiebalk). Met deze strenge scheiding tussen journalistieke blogs en commerciële content wil ik mijn journalistieke integriteit waarborgen. Let op: ZZP-log is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sponsored blogs/branded content of hetgeen er wordt aangeboden.

Hoe: ‘Huisregels’ van dit blog
Constructieve bijdragen (reacties op inhoud) zijn altijd welkom. Onwelvoeglijk taalgebruik en commerciële uitingen in reacties worden verwijderd.

Meer informatie 
Meer informatie over de journalist/tekstschrijver achter ZZP-log vind je op moniquekoudijs.nl.

Betaalde link, branded content of advertentie?
Voor sponsored links, branded content en advertenties kun je contact opnemen met ZZP-log:
(t) 023 737 00 66
(m) 06 246 717 30
(e) info@tekstbureauhollandsekost.nl

Algemene voorwaarden (volgen spoedig)

NB: Voor éénpitters gelden sympathieke prijzen.